DéDé Dance tijdens een openingsact
DéDé Dance tijdens een openingsact Foto: Tayfun

DéDé Dance presenteert ‘Cirque du DéDé’

Sport Sport

Son en Breugel/Veldhoven - Op vrijdag 26 april is het zover: Nederlands grootste dansschool DéDé Dance presenteert met trots de première van de theatershow ‘Cirque du DéDé’ in Theater de Schalm in Veldhoven. Dit markeert het begin van een indrukwekkende reeks van 15 shows die tot en met zondag 5 mei worden opgevoerd.

Leerlingen uit verschillende plaatsen, waaronder Son en Breugel, spelen een centrale rol in deze betoverende productie. In elke voorstelling schitteren nieuwe gezichten, waardoor elke show een unieke ervaring belooft te zijn.

Tijdens deze tour zullen alle 3200 leerlingen van DéDé Dance op de planken van het theater staan. In totaal worden er 22 shows gegeven, verdeeld over 3 theaters. “Uit Son en Breugel doen 7 groepen met in totaal zo’n 124 meiden mee aan de show; ze vallen in de leeftijd van 3 tot 26 jaar”, vertelt Lisa van DéDé Dance trots. “Zij zijn de sterren van de show op zondag 5 mei. De meiden uit Son en Breugel hebben vanaf november hiervoor getraind op woensdagen van 16.15 tot 19.15 uur en op vrijdagen van 16.00 tot 20.00 uur in De Boerderij in Breugel”, aldus Lisa.

Het spektakel ‘Cirque du DéDé’ wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers die op allerlei gebieden bijdragen aan het succes van het evenement, van het vervaardigen van kostuums tot het begeleiden van de jongste deelnemers, van de ondersteuning tijdens repetities tot de organisatie van vergaderingen; deze betrokkenheid is onmisbaar.

Mis dit grootse spektakel niet en kom kijken naar de leerlingen van DéDé Dance uit Son en Breugel op zondag 5 mei. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar en ze kosten €18,- per stuk en zijn te bestellen via info@dededance.nl of via 040-2544052 (hoofdkantoor DéDé Dance) of kijk op www.dededance.nl.