Judith Lo-A-Njoe, gewichts- en leefstijlcoach van Afslag Gezond
Judith Lo-A-Njoe, gewichts- en leefstijlcoach van Afslag Gezond Foto: Ingezonden

Een gezonde levensstijl op een fijne manier

Sport

Son en Breugel - Op een gezonde manier afvallen én aan een fijne leefstijl werken met een laagdrempelig programma. Judith Lo-A-Njoe, gewichts- en leefstijlcoach van Afslag Gezond, begeleidt volwassenen tijdens dit traject. Geen strenge diëten, maar praktische tips om lekker en gezond te eten, fitter en energieker te worden en om meer ontspanning te vinden in jouw leven.

“Belangrijker nog: hoe je daarna deze leefstijl vol kunt houden”, vertelt Judith. Bovendien geeft ze Slow Sports lessen voor iedereen die op een laagdrempelige, gezellige manier wil gaan bewegen in de natuur. Je combineert wandelen met allerlei oefeningen, het is voor de absolute beginner tot matig gevorderde. Je kan je via de website aanmelden voor een gratis proefles.

“Ik heb een opleiding gezocht waarbij ik mijzelf goed voelde zodat ik zou leren hoe ik mijn medemens op een goede, verantwoorde en professionele manier kan gaan begeleiden door middel van wetenschappelijk onderbouwde adviezen.” Wil je graag begeleid worden of ben je benieuwd naar Slow Sports? Meld je aan via afslaggezond.nl

Judith Lo-A-Njoe, gewichts- en leefstijlcoach van Afslag Gezond
Judith Lo-A-Njoe, gewichts- en leefstijlcoach van Afslag Gezond