Kerst- en proviandkast in het voormalige diepvrieshuisje aan de Driehoek
Kerst- en proviandkast in het voormalige diepvrieshuisje aan de Driehoek Foto: Mooisonenbreugel

Kerstspullen brengen en meenemen bij het diepvrieshuisje

Algemeen

Het diepvrieshuisje aan de Driehoek in Son en Breugel biedt ook dit jaar opnieuw de gelegenheid voor gratis kerstwinkelen, na het succes van vorig jaar.

Redactie: Adrie Neervoort

Van 1 tot en met 24 december kunt u uw gebruikte kerstspullen gratis inleveren op deze locatie. Deze ingeleverde kerstspullen zijn vervolgens gratis beschikbaar voor anderen om mee te nemen en te gebruiken.

“Vaak worden spullen weggegooid die nog goed bruikbaar zijn voor anderen. Daarom hebben de vrijwilligers in het monumentale diepvrieshuisje verschillende zones gecreëerd”, vertelt een van de initiatiefnemers Willem Trommels, “waaronder een plaats voor een gratis minibieb waar boeken gebracht en gehaald kunnen worden, een proviandkast voor overtollige voeding, verzorgingsproducten en dergelijke, maar ook dit jaar weer een tijdelijke zone voor de gratis inname en uitgifte van kerstspullen.”

Hij roept iedereen op om overtollige kerstspullen een tweede leven te geven en niet weg te gooien, maar naar het diepvrieshuisje te brengen. “Anderen zullen u hiervoor dankbaar zijn”, zegt Trommels, met de ervaring van vorig jaar in het geheugen.

Dus heeft u nog kerstspullen nodig, kom dan gerust naar het diepvrieshuisje aan de Driehoek. Daar bent u van harte welkom om gratis te komen winkelen van 1 tot en met 24 december, tussen 9.00 en 20.00 uur.