Duo Pure Song
Duo Pure Song Foto: Hetty Pronk

Muziekoptreden Pure Song bij Plein Public

Algemeen

Son en Breugel - Met genoegen kondigt Plein Public de komst aan van het talentvolle muzikale duo Pure Song, bestaande uit zangeres Hetty Pronk en pianiste Anne Alkemade. Deze getalenteerde artiesten brengen een avond vol heerlijke muziek van diverse iconen, onder wie Nina Simone, Billy Joel, Danny Vera, Billie Holiday en Adele.

Het programma belooft een verrassende mix te worden, met ook ruimte voor Franse chansons, veelal vertaald naar een Nederlandstalige versie van bekende namen als Jacques Brel en Edith Piaf. 

Anne Alkemade zal daarnaast enkele solo-nummers op de piano ten gehore brengen, waarbij haar virtuositeit en passie voor muziek ongetwijfeld zullen schitteren. Om de afwisseling compleet te maken wordt u ook nog eens getrakteerd op blues van onder andere Billie Holiday.

Kom en geniet van de prachtige klanken van Hetty Pronk en Anne Alkemade op zaterdag 20 januari van 20.30-22.30 uur in De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel. Entree: ‘De pet gaat rond!’ (of digitaal, via QR-code).