Afbeelding

Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen

Een Lazy Sonnie Afternoon met het Annie KeatingTrio en bluesfenomeen Ernest van Aaken

Op zondag 4 oktober treedt het Annie Keating Trio op in de Kapelzaal van La Sonnerie. Dit optreden wordt voorafgegaan door bluesfenomeen Ernest van Aaken uit Eindhoven.

Annie Keating komt van oorsprong uit Boston maar sinds enkele jaren leeft en werkt ze in Brooklyn, New York. Annie zette in 1992 haar eerste stappen in de muziek maar moest tot 2004 wachten voordat haar debuutalbum werd uitgebracht. Onlangs kwam haar zesde album "Make Believing" uit waarop ze met sterke composities en een mengeling van jazzy folk, blues en country laat horen muzikaal behoorlijk wat in haar mars te hebben.

Ernest van Aaken is een solo artiest die de blues als geen ander speelt. Met verschillende gitaren (veelal zelf gebouwd), mondharmonica en zang weet hij de sfeer van de Juke joints uit de Mississippi delta goed te pakken. Zijn repertoire bestaat uit delta blues, Mississippi hill country blues, ragtime, hokum, spirituals en folk blues.

De middag begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Hierna is er gelegenheid gezellig na te borrelen in de lounge of in de tuin.
De zaal is vanaf 15.00 uur open. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage in de tip jar is welkom.
Oppas nodig? Geen punt. Ook daar is voor gezorgd.
Wilt u zich, net als bij de vorige edities, ( internationaal) muzikaal laten verrassen? Kom dan luisteren op deze Lazy Sonnie Afternoon.
Kijk voor meer informatie op onze website www.lazysonnieafternoon.nl