Bergmans jeanshouse is tot ver in de regio bekend.
Bergmans jeanshouse is tot ver in de regio bekend.

Mannen slagen bij Bergmans Jeanshouse Son

Zakelijk

Son en Breugel - Bergmans Jeanshouse in Son, die al 23 jaar bekend staat als de Jeans-speciaalzaak van zuid-oost brabant, heeft een compleet assortiment herenkleding voor de man die graag stoer, trendy en/of business-casual gekleed gaat.

Bergmans Jeanshouse heeft herenmode voor alle leeftijden. Jonge trendy merken zoals Jack & Jones, Gabbiano, Key Largo en Petrol zijn merken voor mannen die graag de trends volgen. No Nonsense mode zoals Twinlife, NoExcess en Blue Fields voor mannen die houden van mode zonder fratsen. De mannen die graag trendy maar toch netjes gekleed gaan, slagen bij Bergmans Jeanshouse in de business casual mode van Vanguard, Culture en Wrangler.

Door de grote varieteit in stylen kun je bij Bergmans Jeanshouse slagen in alle prijsklasses. Wil je leuk, sportief en trendy gekleed gaan maar heb je een beperkt budget, is Bergmans Jeanshouse voor jou de ideale kledingzaak. Vind je de business casual uitstraling belangrijker dan het prijskaartje, ook dan ben je hier bij het goede adres.

Het grootste assortiment jeans van zuid-oost Brabant
Bergmans Jeanshouse heeft een zeer breed en diep assortiment in jeans. Voor de kleine man die de kinderkledingzaak ontgroeid is tot aan de man die al van zijn pensioen geniet kunnen goed slagen in deze jeans speciaalzaak.
Trendy skinny jeans voor de jeugd en de trendvolgers vanaf maat 28 voor al slechts € 59,95 is helemaal geen uitzondering bij Bergmans. Een gewone standaard jeans zonder fratsen zit ook in het assortiment van deze speciaalzaak. Heb je een maatje meer? Heren jeans tot en met confectie maat 64 is hier ook geen probleem.
Om het geheel compleet te maken met een stoere Petrol riem of boxershort, gaat U na een bezoek aan Bergmans Jeanshouse aan de Nieuwstraat 4 in Son, ook tevreden naar buiten.

Kom vrijblijvend even kijken, en een gezellig kopje koffie maakt de beleving compleet.