Afbeelding

Body Result trakteert tijdens haar 12,5 jarig bestaan

Algemeen

Afslankstudio's komen en gaan, maar Body Result begon 12,5 jaar geleden als eerste in Best en is nog steeds toonaangevend en een stabiele speler in de markt. 
Klein begonnen met voedingsadvies en 1 Vacustep en nu een 135 m2 tellend afslankwalhalla met vele verschillende disciplines waaronder diverse bewegingsvormen o.a. Vacustep, Better Belly, Trilplaat. Diverse dieetvormen waarbij door het deskundige team gekeken wordt welk dieet het beste bij een persoon past voor het beste afvalresultaat. Verder biedt Body Result vele mogelijkheden om plaatselijk de probleempunten aan te pakken, te verstevigen en/of te liften o.a. cavitatie, cryo lipolyse, thermodermie, VIPline. 
 
Dan biedt deze uitgebreide afslankstudio jou nog de mogelijkheid om definitief van je overtollige haargroei af te komen met de Elos. En als je na een afslank sessie heerlijk wilt ontspannen, kunt je ook nog gebruik maken van een zonnebank die bovendien je huid strakker en zachter maakt. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en het eerste intake gesprek is gratis, discreet en geheel vrijblijvend. 
Wie wil na het lezen van deze informatie nu niet in de watten gelegd worden bij Body Result en daarbij nog slank en fit worden ook.  
Wil jij slank en fit het voorjaar in? Dan is dit jouw kans! 
Kom langs op de inloopdagen van 22 t/m 26 februari a.s.  en profiteer van alle feest aanbiedingen. Kijk hiervoor op de website www.bodyresult.nl/acties of op facebook of bel naar 0499 – 37 97 87.