Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Het HOi-huis bakt ze weer bruin

Algemeen

Son en Breugel - De ontvangst was allerhartelijkst. De vrijwilligers van 'Samen koken, Samen eten', een project van het HOi-huis, sloofden zich uit om de ca. 80 gasten weer een onvergetelijke maaltijd te bezorgen.

Door: Arjen Strik

Op donderdagavond 28 juni was er een speciale avond. Het weer was prachtig en in de tuin stonden lange tafels opgesteld onder groene luifels. Een mediterraans sfeertje. Maar met een oer hollands menu. In de tuin stond de mobiele snackwagen van Spierbal on Tour opgesteld, die de gasten en het HOi- huis trakteerde op heerlijk bruin gebakken frietjes en snacks naar keuze. Als voorafje kregen de gasten een kleurrijke salade voorgetoverd en tijdens de maaltijd werd het vocht voldoende op peil gehouden.

Het gezellige diner werd afgesloten met een heerlijk romige Cornetto. De gasten lieten het zich goed smaken en keufelden gezellig met elkaar. Mede organisator Frans Steenvoorde bedankte de gasten voor hun komst, de vrijwilligers voor hun geweldige inzet en Spierbal on Tour voor het beschikbaar stellen van de snackwagen en het belangeloos meewerken aan deze geslaagde avond.

'Samen koken, Samen eten', wordt eens in de drie weken georganiseerd. Vrijwilligers koken een heerlijke verse driegangen maaltijd voor maar 5 euro. Ongeveer 80 personen staan op de lijst van potentiële deelnemers er is plaats voor 25 senioren per keer. Frans Steenvoorde verzorgt de coördinatie en uitnodigingen.
Info: http://www.hoihuis.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding