Afbeelding
Foto: Wil Feijen

We gaan er even tussenuit

Algemeen

Son en Breugel - De zomervakantie is begonnen, scholen sluiten de deuren voor de zomer en ook in het bedrijfsleven is het rustig(er). Al is het maar omdat het bedrijf even dicht is, of omdat het personeel (groten)deels op vakantie is. Als de zon schijnt en de temperatuur stijgt, komen we vanzelf in vakantiestemming.

Waar in de dorpen en steden rust heerst, heerst de drukte op de snelwegen richting de zon en op de vliegvelden. Levert de reis naar de vakantiebestemming wellicht nog enige stress op, als die bestemming eenmaal bereikt is kan het grote ontspannen en genieten beginnen.

Eindelijk kunnen we dat boek lezen wat al zo lang op de plank ligt, we kunnen al onze aandacht op elkaar richten en samen zijn met geliefden of vrienden. De agenda is leeg, hoogstens gevuld met een afspraak met het zwembad, het strand of dat leuke stadje wat we graag willen bezoeken. Het begrip 'tijd' krijgt een andere dimensie, we zijn even in een andere wereld.

In deze vakantietijd zult u DeMooiSonenBreugelKrant even moeten missen. De komende vier weken zal de krant niet in uw brievenbus vallen of op de vaste afhaaladressen liggen. Wilt u toch op de hoogte blijven van al het nieuws in en rondom Son en Breugel, dan kunt u kijken op onze website: www.mooisonenbreugel.nl.

Zet alvast in uw agenda: woensdag 15 augustus verschijnt DeMooiSonenBreugelKrant weer zoals u van ons gewend bent met het gemeente nieuws, verenigings-, sport- en clubnieuws. Ook zullen er achtergrond- en human interestverhalen en dorpspolitiek in staan. Elke week is de inhoud weer anders, daardoor blijft het boeiend om te lezen.

Het team van DeMooiSonenBreugelKrant wenst u een fijne vakantietijd, thuis of op uw vakantiebestemming.
U leest onze krant weer op woensdag 15 augustus!
Maar voor al het nieuws uit Son en Breugel tijdens de zomervakantie kijkt u natuurlijk op deze site.