Kids
Kids Foto: Lianne van Asperdt

Toneelgroep Oase zoekt nieuwe talenten

Algemeen

Son en Breugel - Woensdag 12 september start een nieuw toneelseizoen bij JC Oase. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten om de huidige toneelgroep aan te vullen. Durf jij het aan? Kom dan 12 september naar Oase voor een proefles en kennismaking met de toneelgroep.

De toneelcursus belooft weer spannend en uitdagend te worden, het is de bedoeling dat we aan het einde van het seizoen een grote productie gaan spelen, op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toe gewerkt en de lessen worden gegeven door Suzanne Akkus.

Suzanne Akkus heeft de MBO opleiding Artiest/Theater in Eindhoven gevolgd. Na het afronden van haar opleiding heeft ze inmiddels al zes jaar ervaring in spelen, regisseren en doceren. Suzanne heeft tevens ervaring opgedaan in Istanbul op gebied van theater, maar ook acteren voor een camera. Ze geeft drama les bij de Turkse theater vereniging Kulis in Eindhoven. Naast het doceren speelt ze daar in voorstellingen met een maatschappelijke doel, maar ook in toneelstukken van verschillende toneelschrijvers, zowel Turks als Nederlands. Suzanne heeft er weer veel zin om bij toneelgroep Oase aan de slag te gaan.

De eerste weken zullen de lessen in het teken staan van elkaar (opnieuw) leren kennen en experimenteren met de basis van theater. Omdat we het nieuwe seizoen beginnen met een opfrisperiode kunnen nieuwe leerlingen gemakkelijk instromen. We oefenen het gebruik van onze stem, van schreeuwen tot zingen. We gaan aan de slag met ons lijf, van rennen tot stilstaan. En we gaan aan de slag met ons brein, van onthouden tot nergens meer aan denken. Op deze manier kun je leren om ontspannen en creatief met theater bezig te zijn!

Hierna gaan we gerichter aan de slag met werken aan onze eindvoorstelling. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod waaronder toneelspelen, zingen of dansen! En wie weet... hebben jullie nog wel meer verborgen talenten die we kunnen inzetten.

De kosten voor een compleet cursusjaar zijn € 100 of € 125, afhankelijk van je lestijd en leeftijd. Wij hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Ben je 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2018/2019 via toneel@jc-oase.nl. Wil je graag komen kijken of toneel les iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proefles op 12 september 2018 via toneel@jc-oase.nl.

Proefles:         12 september 2018

Startdatum: 12 september 2018, 30 lessen, geen lessen in de schoolvakanties

Lesdag/tijden: Woensdagmiddag

groep 1: 13.30 - 14.30 uur (Kids)

groep 2: 14.30 - 16.00 uur (Teens)

groep 3: 16.30 – 18.00 uur (High School)

Kosten:         € 100 voor kinderen in groep 1, € 125 voor kinderen in groep 2/3

Locatie:                        Jongerencentrum Oase, Dommelstraat 10, Son

Teens
High School