Logo mooisonenbreugel.nl
Ben de Banjoman   | Fotonummer: 7d0521
Ben de Banjoman (Foto: Najaarsmarkt)

Najaarsmarkt in het centrum van Son en Breugel

Son en breugel - Het is altijd gezellig en aantrekkelijk winkelen in het centrum van Son en Breugel, met lokale ondernemers die het hele jaar voor u klaar staan en die u de bekende service, gastvrijheid, kwaliteit en leuke aanbiedingen bieden.

Op zondag 7 oktober willen de ondernemers samen met u de herfst begroeten, tijdens de Najaarsmarkt in het centrum van Son van 11.00 tot 17.00 uur. Meer dan 60 kramen bieden hun waren aan, een aantal winkels zullen de deuren voor u openen.

Om het familiethema van deze dag te benadrukken, zijn er op het Raadhuisplein leuke kinderattracties, zoals Bungy4Fun, een draaimolen en minicars aanwezig, maar ook Ben de Banjoman. Ben is een straatartiest, die aan elke braderie, (week)markt of straatfestival een feestelijk tintje weet te geven. Kortom: alle reden om eens gezellig het centrum in te gaan, want behalve de winkeliers en de marktkooplieden staat ook de horeca natuurlijk weer gastvrij voor u klaar.

Kom dus winkelen, eten, drinken en genieten in het centrum van Son en Breugel. Winkelen in Son en Breugel is leuk voor iedereen!

Op de voorjaarsmarkt vindt o.a. de volgende producten: Kinderkleding, telefoonaccessoires, tassen, sieraden, speelgoed, herenmode, beddengoed, huishoudartikelen, honden accessoires, hobby producten, drogisterij-artikelen, eigen gemaakte producten en natuurlijk lekkere hapjes.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>