Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: bfdc88
Foto: Wil Feijen

Sponsoren en vrijwilligers, de dragers van het IJsfeest

Son en Breugel - Zonder de vele bedrijven die de ijsbaan financieel ondersteunen is de organisatie onmogelijk. Alleen aan de ijsbaan en het koelen ervan is Stichting IJsfeest afgelopen jaar zo'n € 65.000 kwijt geweest. En dat is zonder alle andere kosten zoals de tent van de schaatsverhuur, licht en geluid, het toilet en de horeca.

Bedrijven die Stichting IJsfeest willen helpen zijn dus onontbeerlijk. Hiervoor zijn twee soorten sponsorpakketten gemaakt. Eén waarbij de nadruk op de ijsbaan ligt en een funpakket waarbij het bedrijf direct ingeschreven is voor het Bavaria Bierpul Curlen, of een avond de beschikking heeft over de Curlingbaan. De prijsklasse ligt tussen de € 250 en € 1.000.

Naast een sponsorpakket is het voor een organisatie ook mogelijk een activiteit van Het IJsfeest de naam van het bedrijf te geven. Zo komt er al het Bavaria Bierpull curlen en het H@P Slotfeest. Wil je dat jouw bedrijf ook de naamgeving van een evenement draagt? Neem dan contact op via info@ijsfeestsonenbreugel.nl.

Een van de hoogtepunten van Het IJsfeest was afgelopen jaar de Sponsoravond. Dit besloten feest voor sponsoren werd opgeluisterd door Harrie Sijbers en Rob Verschuren. De opkomst was aanzienlijk en de sfeer geweldig. Een avond waar je als Sons en Breugelse ondernemer bij moet willen zijn.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>