IJsmuts Hooghuis
IJsmuts Hooghuis Foto: Ijsfeest

Start Passe-partout verkoop IJsfeest

Algemeen

Son en Breugel - Vanaf vandaag zijn er weer passe-partouts van het IJsfeest te bestellen via de website www.ijsfeestsonenbreugel.nl. Drieënhalve week entree tot de ijsbaan in een keer geregeld. Passe-partouts zijn alleen via de website te bestellen en kunnen opgehaald worden bij Albert Boudewijns Schoenmakerij en Luxe lederwaren aan de Nieuwstraat 26A. De prijs van een los toegangskaartje voor de ijsbaan is € 5,00 en een passe-partout kost € 35,00.

Sinterklaas is in het land
Over een paar weken is het weer pakjesavond. Het zou toch super leuk zijn als de Sint kinderen uit Son en Breugel verwent met dieënhalve week schaatsplezier. Om er echt een winterfeestje van te maken heeft Sinterklaas aan Hooghuis sportservice gevraagd een prachtige IJsfeestmuts (zie foto) te ontwerpen. Deze is alleen via Het IJsfeest te koop. Zo lopen de kinderen er warm en op en top bij!

De IJsfeestmuts is te koop voor een bedrag van € 4,00. De opbrengst komt dankzij Hooghuis sportservice volledig ten goede aan Stichting IJsfeest. Er zijn voldoende mutsen op voorraad maar het is wel op=op. De IJsfeestmuts kan tegelijkertijd met het passe-partout opgehaald worden bij Boudewijns Schoenmakerij en Luxe lederwaren.