Logo mooisonenbreugel.nl
Het boerenbruidspaar van 2019 Anouk Kuijpers en Robin Jansen   | Fotonummer: ef6779
Het boerenbruidspaar van 2019 Anouk Kuijpers en Robin Jansen (Foto: Wil Feijen)

Het boerenbruidspaar 2019 is bekend

Son en Breugel - Het Bruidspaar is wederom een paar wat de beide dorpen echt met elkaar verbind. Dit jaar zullen de Sonse Boerin Anouk Kuijpers en de Breugelse Boer Robin Jansen in het 'onecht' verbonden worden.

Als oudste zoon van Jan en Trudie Jansen en jongste dochter van Harry en Joke Kuijpers zei dit stel volmondig ja op de vraag om het boerbruidspaar van 2019 te worden.
Robin is eigenaar van een autogarage in Beek en Donk. Naast sleutelen is hij graag actief als lid bij de scouting en als vendelier bij het Sint-Catharinagilde. Anouk is jarenlang creatief geweest met het bouwen van carnavalswagens bij de Zultkoppen en de Bierbubbels. Zij is werkzaam als bouwkundig tekenaar bij een architectenbureau.

Hierbij ook nog een toelichting op de aanwijzingen van de afgelopen weken:
Olieverf = Robin is automonteur en Anouk helpt al jaren mee met het ontwerpen van het decor van de Prins
Varkensbroeder = Anouk is lid van VC de Zultkoppen en Robin is lid van het Sint Catharinagilde in Son
Tussen de afrikaantjes = Robin en Anouk wonen in de Afrikalaan in Son
Gemeentepils = Gemeente kan je koppelen aan Raad. Robin is al jaren actief bij de Raad van 11 tijdens carnaval. Pils slaat op de carnavalsvereniging waar Anouk lid van is, de Bierbubbels.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>