Afbeelding

Speciale editie Plein Public wordt traditie

Algemeen

Son en Breugel - Midwinteravond in kerstsfeer bij de Boerderij, ben erbij! Herinner je de gezellige kerstavond bij de Boerderij nog van vorig jaar? Het was zo'n groot succes dat we deze traditie voort gaan zetten: een sfeervolle Midwinteravond in kerstsfeer met gratis warme glühwein en chocomel. Ook dit jaar nodigen we je van harte uit om op zaterdag 22 december te komen genieten van deze aanloop naar kerst. Je wordt ontvangen in de prachtig verlichte tuin waar je onder het genot van een gratis drankje luistert naar stemmige klanken van The VocalS waarna binnen in de Boerderij een prachtige kerstvoorstelling plaatsvindt. Onze lokale artiesten Bertine van den Boom en Anton van Stekelenborg verzorgen deze avond met gastartiesten Dries van der Heijden en Frank van Gerwen.

Lokale muzikale artiesten
The VocalS is een bijzondere vocalgroep van drie dames uit ons eigen dorp. Onder het genot van een warm glaasje glühwein of chocomel luister je naar hun meerstemmig optreden.
Dries van der Heijden is een ervaren artiest die veel waardering krijgt met zijn optredens als zanger, entertainer en toneelspeler in het hele land. Zijn voorkeur gaat uit naar hetgeen het best bij hem past: opera tenor. Hij heeft hoofdrollen gehad in musicals, operettes, opera en ook revue en droeg zijn steentje bij aan het verhogen van de sfeer en gezelligheid tijdens dinershows. Een bijzonder mens met vele kwaliteiten die het publiek in het hart weet te raken.
Frank van Gerwen, gitartist, heeft muziek als passie en beheerst alle stijlen vooral Flamenco, rock en akoestische gitaarmuziek. Waarschijnlijk is hij met een gitaar in zijn hand geboren..
Bertine van den Boom heeft haar uitgebreide talenten vooral op het gebied van zang bewezen tijdens diverse theaterproducties, musicals, A-meezing Brabant, jazzsesies en vergeet niet de Krutjesgatse zittingavonden. Ze werkte lang samen met Anton van Stekelenborg waarmee zij onder de naam Heavenly voices veel mensen met hun optredens ontroerde. Hun stemmen sluiten perfect op elkaar aan. Het zijn beide muzikale parels met veel podiumervaring die tevens deze gevarieerde sfeervolle avond voor ons hebben samengesteld.

Warm hart en glimlach
De voorstelling met een selectie van mooie songs, luisternummers (o.a. van Toon Hermans), kerstliedjes met af en toe een humoristische inslag biedt de Boerderij je met veel liefde en plezier aan. Het wordt een avond waar je een warm hart van krijgt en die af en toe een glimlach om je mond tovert. Zorg dat je deze avond niet mist!
We starten eerder dan normaal: om 19.30 uur in de mooi verlichte tuin van de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Kom op tijd, ontmoet, geniet en drink samen een glaasje met de andere aanwezigen. En zoals je van ons gewend bent: de prijs voor dit unieke optreden bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie zoals gewoonlijk met de pet rond.
Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl;

Afbeelding