Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 4b4397
Foto: Wil Feijen

Ons Dorp Live feest voor de muziek liefhebber


Son en Breugel - Het centrum van Son en Breugel was afgelopen zaterdag 15 december vanaf 20.00 uur weer even een festivalterrein. Op zeven locaties in ons dorp traden meer dan 20 bands gratis op.
De locaties waren mooi verdeeld over het centrum en allemaal op loopafstand. Zo traden er bands op in jongerencentrum Oase, hotel-restaurant La Sonnerie, café 't Hart van Son, Café het Raadhuis, café-restaurant de Zwaan, het Vestzak en in het paviljoen aan de ijsbaan


Het evenement dat sinds 2006 elke twee jaar weer terugkeert in het centrum van het dorp en georganiseerd wordt georganiseerd door de Stichting Giggut!?-Events en kent veel vaste bezoekers.
Behalve een diversiteit aan muzikanten, de jongste was 15 en de oudste tot ver in een mooie leeftijd, is ook in de muziek zeer divers. Bezoekers konden genieten van Pop tot Rock en van Folk tot de Blues. 

De vorige editie trok meer dan 2000 bezoekers, alhoewel de aantallen van deze editie nog niet bekend zijn, lijkt ook dit aantal weer ruim gehaald te gaan worden. Het was druk op veel locaties bij enkele locaties was er zelfs op sommige momenten een wachtrij. 
Wat vooral opvalt bij Ons Dorp Live is de sfeer en het niveau. Er waren nieuwe en verrassende acts bij, maar ook voor het herkenbare werk waren de bezoekers aan het juiste adres.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>