Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Zonhove in Kerstsfeer

Algemeen

Son en Breugel - In de donkere dagen voor kerstmis, werd de 16 meter hoge kerstboom midden op het terrein van Zonhove, weer in het licht gezet. Alle aanwezige bewoners kregen een mooie kerstmuts met lichtjes cadeau van het bestuur van St. Welzijn Zonhove.

Na wat gezellige kerstliedjes samen te hebben gezongen, telde bewoners met hun familie en begeleiding af van 10 naar 0, en terwijl alle lichtjes in de boom aangingen werd onder de boom een nieuwe aanwinst onthuld. Een kerstman in arrenslee kwam tevoorschijn. Een mooie blikvanger voor Zonhove bewoners om in de sfeer van kerst te komen. Met dank aan vrijwillige maker Michel Smeding en Stichting Welzijn Zonhove die dit weer mogelijk hebben gemaakt.
Onder muzikale begeleiding van Wan Klank liepen ze vervolgens langs de Nijntje kerststal die Michel enkele jaren geleden al had gemaakt, en werd er in D'n Tref nog een klein feestje gevierd onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige kerstmuziek van Wan Klank.

Afgelopen vrijdag 14 december werden bewoners en hun familie welkom geheten op het kerstplein, een sfeervol plein met allerlei gezellige activiteiten en lekkers. Waar kerstartikelen te koop waren, een kerstwens in de boom gehangen kon worden, men op de foto kon met de nieuwe kerstman in arrenslee, en konden opwarmen met heerlijke warme chocomel en glühwein. Dit alles werd muzikaal begeleid door mythische kerstvrouwen die mooie sfeervolle kerstliedjes zongen.

In aanloop naar kerst op Zonhove wensen bewoners alle buren, vrijwilligers, medewerkers en dorpsgenoten een bijzonder gezellige warme kerst en tot ziens in 2019

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding