Logo mooisonenbreugel.nl
Fabian Franciscus VLAFEEST   | Fotonummer: 2ee587
Fabian Franciscus VLAFEEST (Foto: Fabian Franciscus)

Cabaretier Fabian met 'Vlafeest' bij Plein Public

Son en Breugel - De eerste voorstelling van Plein Public op 26 januari in het nieuwe jaar is meteen een bijzondere: cabaretier Fabian vertelt in zijn voorstelling 'VLAFEEST' over hoe hij steeds beter kan doen alsof hij minder last heeft van zijn autisme. 

Behalve als hij moe en zichzelf is dan. Het lukt hem met vallen en opstaan telkens ietsje beter. Dit levert een zeer humoristische voorstelling op over hoe hij zich verhoudt tot de maatschappij. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig. Ook wordt er natuurlijk over ´vla´ gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel .

In de prijzen
Fabian won in de fameuze 'The Comedy Store' in London een comedywedstrijd uit 35 deelnemers. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Daarnaast was hij o.a. te zien als acteur in 'What The #Hack (AVROTROS) en speelde hij de hoofdrol in een commercial voor Centraal Beheer Achmea. Ook bracht hij in Juni 2017 samen met Daim Vega de track 'Feel Alive' uit .

Reserveren
Het is de eerste voorstelling van Plein Public waarbij we, vanwege grote belangstelling vooraf, werken met reserveringen. Omdat we de voorstellingen vooral organiseren voor de inwoners voor ons dorp willen we iedereen de kans geven om hierbij aanwezig te zijn. Wil je erbij zijn? 
Op vrijdag 18 januari tussen 18.00- 20.00 uur kun je hiervoor een toegangsbewijs ophalen bij de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Er is beperkt plek, vandaar dat per persoon 2 toegangsbewijzen worden uitgedeeld. De prijs voor dit unieke optreden bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. 

Voorproefje 
Even vooraf genieten? Kijk eens op YouTube naar het interview bij Spijkers met koppen en op zijn website www.fabianfranciscus.nl. We starten om 20.30 uur met de voorstelling, vergeet je toegangsbewijs niet!
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>