Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0dd4d5

Nationale voorleesdagen 23 januari t/m 2 februari

Son en Breugel - Ieder jaar vieren we in januari de Nationale voorleesdagen. Met als doel: het stimuleren van voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Ieder jaar wordt naast het Prentenboek van het Jaar ook de Prentenboeken TopTien verkozen.

In het hele land organiseren de Bibliotheken voorleesontbijtjes, want niets is lekkerder dan een boek met een beschuitje!
Bibliotheek Dommeldal is ook actief tijdens de Nationale voorleesdagen. De collectie Prentenboeken krijgt extra aandacht. En er worden verhaaltjes en voorleesontbijtjes geserveerd.

Voorleesontbijt in het Vestzak
Op woensdag 23 januari serveren we in de Bibliotheek in het Vestzak een Voorleesontbijt van 9.15 uur tot 10.00 uur of van 10.15 uur tot 11.00 uur. Alle peuters en kleuters uit Son en Breugel zijn welkom met hun (groot- en gast) ouders. De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>