Logo mooisonenbreugel.nl
Dames 1 in actie tegen Riethoven   | Fotonummer: 952623
Dames 1 in actie tegen Riethoven (Foto: Ingezonden)
sport

Goede wedstrijd voor Dames 1 Pieter Brueghel

Son en Breugel - De wedstrijd Nuvo'68 Dames 2 - Pieter Brueghel Dames 1 stond woensdag 30 januari het programma. Als de dames van Pieter Brueghel deze wedstrijd winnen, staan ze een aantal punten los van ODI, de huidige nummer 2. ODI en Pieter Brueghel staan beiden op 20 punten maar Pieter Brueghel heeft één wedstrijd minder gespeeld.

De dames begonnen erg goed en in een mum van tijd stonden ze een behoorlijk aantal punten voor. Bijna alle ballen die in het midden achter in het veld werden gespeeld waren een punt. Het duurde even voordat Nuvo'68 daar een antwoord op had gevonden. Daarna werd het een echte wedstrijd. Pieter Brueghel begon wat meer te rommelen en Nuvo'68 kwam steeds wat dichterbij. Het werd zelfs nog 23-24 maar meer dan dat zat er voor Nuvo niet in en Pieter Brueghel haalde de eerste set op het nippertje binnen.

De tweede set was vanaf het begin een echte wedstrijd. Pieter Brueghel viel aan maar Nuvo'68 verdedigde met man en macht. Nuvo'68 had een paar punten voorsprong. Halverwege de set was de achterstand weggewerkt en werd de voorsprong ook niet meer weggegeven. Voor ieder punt moest er worden geknokt en er zaten erg lange rally's tussen. Af en toe was er wat onenigheid of de bal in of uit was, maar dat mocht de pret niet drukken. Professioneel werd er punt voor punt gespeeld. Met 21-25 werd ook de tweede set binnengehaald.

Pieter Brueghel ging lekker verder met waar ze waren gebleven. Nuvo'68 had waarschijnlijk de moed opgegeven. Een echte rally kwam er niet meer. Af en toe kwam er nog een mooie aanval van de dames van Pieter Brueghel. Met 9-25 werd ook de derde set binnengehaald. Met drie punten op zak konden de dames weer terug naar Son en Breugel.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>