Logo mooisonenbreugel.nl
Chris en Diana Bergmans in hun winkel   | Fotonummer: 68f668
Chris en Diana Bergmans in hun winkel (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Bergmans Jeanshouse opent vernieuwde winkel

Son en Breugel - Chris Bergmans vierde, samen met zijn Diana van Bergmans Jeanshouse, op 21 augustus 2017 nog het 25-jarige jubileum van hun onderneming. Vrijdag 8 maart opende Chris en Diana de deuren van hun geheel vernieuwde winkel aan de Nieuwstraat 4 in Son en Breugel.

Redacteur: Adrie Neervoort

Heren- en damescollectie
In dit geval mag er over deuren gesproken worden, omdat de winkel van Bergmans Jeanshouse sinds vrijdag 8 maart door twee deuren te betreden is. Waar je bij de eerste deur binnenkomt bij de mooie collectie dameskleding, biedt de tweede deur toegang tot de uitgebreide herencollectie. Het voordeel van deze splitsing is dat de collectie voor hem en haar heel overzichtelijk gepresenteerd wordt en natuurlijk voorzien met combinaties tips uit de collectie. Beide 'afdelingen' vormen samen weer één geheel voor de opvallende wand met spijkerbroeken voor hem en haar in alle soorten en maten.

Verbouwing
Na een interne verbouwing van anderhalve week heeft de winkel een stijlvolle en frisse metamorfose ondergaan. De geweldige collectie van topmerken voor hem en haar is gebleven. Bergmans Jeanshouse blijft natuurlijk ook na de verbouwing de specialist in lengte- en taillematen. En dat in een groot assortiment tegen betaalbare prijzen.

Feestelijke opening
Samen met het team van Bergmans Jeanshouse nodigen Chris en Diana Bergmans je uit om snel een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel. Noteer alvast 23 en 24 maart in je agenda, want dan zal de opening van de vernieuwde winkel feestelijk worden gevierd.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>