Logo mooisonenbreugel.nl
archieffoto: De scouts tijdens de opening van de blokhut in 2018   | Fotonummer: e75a4d
archieffoto: De scouts tijdens de opening van de blokhut in 2018 (Foto: Tais Lourinho da Silva)
Activiteit

Open Dagen Scouting

Son en Breugel - Dat scouting hartstikke tof is weten al duizenden kinderen in Eindhoven en omgeving. Maar wil je nu zelf ook eens zien hoe gaaf Scouting nou eigenlijk is? Dan heb je geluk, op 23 en 30 maart zijn er bij verschillende scoutinggroepen in Eindhoven en Son en Breugel open dagen.

Tijdens deze open dagen kun je bij verschillende groepen een kijkje nemen. In de regio Eindhoven zijn 25 scoutinggroepen actief, samen hebben ze maar liefst 2800 leden en 700 vrijwillige kaderleden. Op 23 en 30 maart openen vijf van deze groepen de deuren, of gaan ze de wijken in om aan iedereen te laten zien hoe leuk scouting is. Of je nu jong of oud bent, bij scouting kun je altijd terecht. Wil je hier een keertje een kijkje komen nemen?

Scouting Dutmella
Scouting Dutmella uit Son en Breugel gaat op 30 maart het dorp in, dus niet op de blokhut zelf maar in het dorp zelf is de scouting deze dag actief. Er worden veel activiteiten gedaan op en bij het Kerkplein in Son en Breugel. Vlakbij Café en Restaurant De Zwaan staat een zelf gepionierde informatietafel waar men alles te weten kan komen over deze groep. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen, meedoen is ook mogelijk. Om 15.30 uur wordt het spektakel afgesloten.

Meer informatie kun je vinden op www.dutmella.nl

 

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>