Afbeelding
Foto: Ingezonden

Succesvolle reünieavond bij 50-jarig bestaan Scarabee

Algemeen

Son en Breugel - In het jubileum jaar van Scarabee werd op dinsdag 2 april weer een bijzondere activiteit gehouden. Alle oud leden waren uitgenodigd om op deze speelavond weer een keer een partijtje te komen spelen, dan wel aanwezig te zijn en met andere oud leden herinneringen op te halen. De opkomst was groot en er heerste een geweldige sfeer in de mooi versierde sporthal.

'BC Scarabee bestaat 50 jaar en ze organiseren een badmintonreünie, doe je mee?', deze vraag werd onder andere aan Koen de Jongh gesteld. "Natuurlijk zei ik ja, één avondje kan mijn schouder wel aan", aldus Koen. Dinsdag 2 april was het zo ver. Leden en oud-leden samen. Nieuwe spelregels (waar was die tweede service nu gebleven bij het dubbelspel? tot hoeveel punten wordt er gespeeld?), handje klap na de wedstrijd, wat is dat nou weer?, en dan vooral weer wennen aan de baan en de snelheid.

Maar met bekenden! Veel bekenden, zowel op de baan als toeschouwers. En spelers van 7 tot 87 jaar. En dat maakt het supergezellig. Iedereen speelde weer als van oudsher, oké sommigen een stukje trager. De sfeer zat er goed in.

De prijsuitreiking had een informeel kantje met de eerste prijs voor diegene die met het totaal aantal punten het dichts bij '68 zat, het oprichtingsjaar. Het was een feestelijke toernooiafsluiting, goed georganiseerd, met vooral het doel om zo veel mogelijk leden en oud-leden met elkaar te laten badmintonnen.

Daarna mocht er nog een half uurtje vrij gespeeld worden,hier werd gretig gebruik van gemaakt. Het deed bij Koen de oude tijden weer herleven en dat hoorde hij bij het na borrelen ook van anderen. Het is leuk om te zien dat er nieuwe generaties gekomen zijn die het badmintonnen voortzetten. En zo moet het ook.

 

Afbeelding
Ingezonden 13 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 17 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 18 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 21 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé