Logo mooisonenbreugel.nl
Martijn Seerden (links) en Peter Jacobs van Jase Packaging   | Fotonummer: 595d63
Martijn Seerden (links) en Peter Jacobs van Jase Packaging (Foto: Wil Feijen)

OVE-Lunchbijeenkomst bij Jase Packaging

Son en Breugel - Het Bedrijvenpark Ekkersrijt telt meer dan 300 bedrijven met ongeveer 10.000 medewerkers. Veel van de bedrijven zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE).

Redacteur: Rianne van der Heijden

Het OVE is een vereniging om zinvol beleid en taken te behartigen die nodig zijn om vestigingen en investeringen op Ekkersrijt te bevorderen. De grote ondernemersclub organiseert voor de aangesloten leden met enige regelmaat bedrijfsbezoeken om een bedrijf op Ekkersrijt in de 'spotlight' te zetten, elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over de bedrijvigheid op Ekkersrijt.

Zo ook de lunchbijeenkomst op 23 mei bij Jase Packaging, wat veel belangstelling genoot. De eervolle vermelding van de tweede plaats op de 'Ondernemer van het jaar' ranking van Son & Breugel bracht ertoe dat dit bedrijf onder de aandacht kwam. Reden te meer om de OVE-lunchbijeenkomst te organiseren bij Jase-Packaging. De expansieve groei van dit bedrijf leidde tot grote belangstelling onder de leden.

De lunchbijeenkomst werd geopend door de directie, de heren Martijn Seerden en Peter Jacobs. Deze oprichters vertelden dat zij in 2002 in een gehuurde loods op Ekkersrijt zijn begonnen met het oplossen van verpakkingsvraagstukken. Hun expertise leidde tot al gauw tot de groei en uitbreiding van Jase Packaging als specialist in het maken van industriële verpakkingen voor transport en/of opslag van goederen. De bijzondere expertise van Jase Packaging - het realiseren van Custom-made verpakkingsoplossingen - maakt dat het bedrijf in 17 jaren tijd een flinke groei doormaakte.

De verpakkingsvraag van de klant wordt uitgewerkt in een verpakkingsontwerp, waarna uitvoering van de speciale verpakking gerealiseerd wordt. De productie van (custom-made) houten kratten, kisten en pallets op maat behoort tot het specialisme, maar ook het aanbod van diverse verschillende verpakkingsmaterialen zoals verschillende soorten folies en tapes maakt dat bijna elke gewenste verpakkingsmanier door Jase Packaging gerealiseerd kan worden. Maatwerkoplossingen voor hun klanten, aldus maatwerk in het verpakken van (industriële) producten die een beschermende en/of schokdempende verpakkingsmethode vereisen, of het (ter plaatse) luchtdicht en/ of vochtvrij verpakken van goederen behoort tot de expertise van Jase Packaging.

Een rondleiding door het bedrijf maakt zichtbaar dat de mechanisatie van deze hout- en materiaal bewerking ook nog altijd om handenarbeid vraagt. De logistiek vanaf de inkoop van materialen tot het eindproduct vergt de benodigde (fluctuerende) personeelsbezetting. Een goed bedrijfsbeheer, inkoop, logistiek, arbeidstechniek en personele bezetting is de dynamiek die de eigenaren tot een uniek samenspel maken, waarbij de wens van de klant voorop staat. Wellicht is deze dynamiek de kracht van het bedrijf wat bijdraagt aan het succes.

Na de rondleiding was er tijd om collega-ondernemers te spreken. Onder het genot van een hapje en een drankje werden ervaringen maar ook visitekaartjes uitgewisseld, waardoor deze Sonse ondernemers en de OVE-leden elkaar ook zakelijk weten te verenigen.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>