Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8d6f0e
Foto: Annie Maessen
Foto's Evenement

Een zonnige afsluiting van de AW4D

Son en Breugel - De weersvoorspellingen waren niet opperbest voor de laatste dag van de Avond Wandel 4 Daagse. Veelvuldig werden de weerapps geraadpleegd. Zou de voorspelde regen boven Son en Breugel naar beneden vallen of zouden de weergoden de wandelaars goed van zin zijn? Het werd gelukkig het laatste.

Veel wandelaars hadden rekening gehouden met de weersvoorspellingen, maar de regenjassen en paraplu's hoefden niet gebruikt te worden. Zelfs bij de feestelijke inhuldiging kwam er nog een zonnetje te voorschijn. 

Nadat de wandelaars hun 2,5 km, 5 km of 10 km erop hadden zitten, liepen ze in een lange stoet vanaf het Raadhuisplein richting het kerkplein. Daar werden de wandelaars onder de muzikale klanken van Blaaskapel Wa'n Klank feestelijk binnengehaald en konden zij hun welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Op het Oase Wandelplein werden de winnaars bekend gemaakt van onder andere de Skônste Lopertjes. Benieuwd wie dit zijn geworden? Lees er woensdag alles over in DeMooiSonenBreugelKrant.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>