Logo mooisonenbreugel.nl
Juffer   | Fotonummer: 1451cc
Juffer (Foto: Mark van Wijk)

IVN Son en Breugel Slootjesdagen

Son en Breugel - Wil je weten hoe een kokerjuffer overleeft in een sloot vol vijanden? En hoe een bootsmannetje aan zijn voedsel komt? Kom dan naar de Slootjesdagen op Vaderdag, zondag 16 juni, en ontdek zelf wat er allemaal in een doodgewone sloot gebeurt. Neem jij je vader ook mee?

Dit jaar ga je kijken wat er allemaal leeft in een sloot vlakbij de Stoerderij in Breugel. Vang jij die watersalamander of je vader? Heb jij de grote geelgerande waterkever al gezien? Wat zit er straks in jouw schepnetje? Kom bij voorkeur met de fiets: rijd het pad langs de Stoerderij in, fiets of loop door langs de Honingtuin, dan vind je de vrijwilligers van de IVN vanzelf.

Kom je toch met de auto, parkeer dan aan het kanaal bij de Kwadestraat/Stad van Gerwen, vandaar kun je het laarzenpad volgen richting Breugel. Parkeer niet bij de Stoerderij. Vanaf het kanaal is het ongeveer 1 kilometer lopen naar de locatie.

Aangezien men bij een aantal weilanden met koeien en buffels bezig zijn, kunnen honden niet mee.

Locatie: Sloot halverwege Stoerderij en kanaal (coördinaten: 51.51303; 5.52489)
Wanneer: Zondag 16 juni, 10.00 – 12.00 uur
Voor: Kinderen in de basisschoolleeftijd en hun vader, moeder, opa's, oma's.
Aanmelden: jeugd.ivn.son.en.breugel@outlook.com (wel gewenst niet verplicht)

Voor meer informatie en locatiedetails kijk op www.ivn.nl/afdeling/sonenbreugel en klik vervolgens op activiteiten en zoek dan op 16 juni.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>