Afbeelding
Foto: Ingezonden

Huldiging Kampioensteams HTC Son

Algemeen

Son en Breugel - De huldiging van alle HTC Son hockeyteams die afgelopen jaar kampioen zijn geworden in hun poule vond zaterdag 15 juni plaats. Het was een drukbezochte sessie omdat de jeugdteams dit jaar weer erg succesvol waren. Voor de jongste jeugd worden geen standen bijgehouden, echter ook daar zijn kampioensteams te vinden.

Na een aftrap met een woordje van de voorzitter Hein-Jan Broens werden alle kampioenteams successievelijk naar voren geroepen om onder luid applaus van alle aanwezigen de kampioensmedailles in ontvangst te nemen. Nogmaals hulde aan onderstaande twaalf teams, met een speciale hulde aan MB1 die dit jaar alle competities heeft gewonnen, wat een unicum is.

Herfstcompetitie kampioenen: MA3, MB1, MC2, MC3, MD3
Zaalcompetitie kampioenen: MB1, MB2, MC1
Lente competitie kampioenen: JC1, JD1, MA1, MB1, MC4, MD2

Of je kampioen bent geworden of niet, voornaamste is dat iedereen weer heeft genoten van een sportief seizoen. Veel dank aan alle spelers, coaches, trainers, scheidrechters en alle vrijwilligers. Nu start het zomerreces en vinden de teamindelingen plaats voor volgend seizoen.

Heb je interesse om (weer) te gaan hockeyen, meldt je aan via de website www.htcson.nl. Dit kan al voor jeugd vanaf 4-5 jaar met Funkey hockey. Op de website staat alle verdere informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding