Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0976ae
Foto: Wil Feijen
Activiteit

Kom ook naar het Nationaal BBQ-spektakel

Son en Breugel - WBQA Nederland houdt op 17 en 18 augustus in de tuin van Kloosterhotel La Sonnerie haar jaarlijkse BBQ-spektakel in combinatie met het Open NK Culinair Barbecueën. Dit food-evenement staat geheel in het teken van de laatste trends op barbecuegebied en de sfeer kan het best omschreven worden als bourgondisch, sfeervol en gezellig.

Demo-teams van onder andere Primo Grill en Big Green Egg vertellen je over de laatste trends en laten zien wat er allemaal mogelijk is op barbecuegebied. Er is volop gelegenheid om van alles te proeven en te beleven. Bezoek de gezellige stands en laat je informeren, vermaken en verrassen. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door de livemuziek. Onze speaker versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews. En al dit moois is ook nog eens gratis toegankelijk! Kijk voor het programma op www.BBQspektakel.nl.

WBQA open Nederlandse Kampioenschappen Culinair Barbecueën
Tijdens het Barbecue-spektakel, op zondag 18 augustus, vinden ook de WBQA Open Nederlandse Kampioenschappen Culinair Barbecueën plaats. Hiervoor hebben zich al tien topteams aangemeld. Een BBQ-team bestaat uit minimaal twee personen en maximaal zes personen van 16 jaar of ouder, met tenminste één teamleider van 18 jaar of ouder.

De wedstrijdorganisatie levert de benodigde basisgrondstoffen (vis, kip, varken of lam, rundvlees, een keuzegerecht en nieuw dit jaar, de ingrediënten voor een zesde vegetarisch gerecht) aan voor de wedstrijd. Deze ingrediënten moeten worden verwerkt in de zes te bereiden gerechten en in de volgorde zoals wordt aangegeven. Bijgerechten nemen de teams zelf mee en die worden ter plekke klaargemaakt. De gerechten worden door een internationale jury beoordeeld op onder andere smaak en textuur, maar ook op presentatie en bordopmaak. Graag tot ziens op 17 en/of 18 augustus bij Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>