Logo mooisonenbreugel.nl
Groot feest in de dorpen en steden waar de wandelaars doorheen lopen   | Fotonummer: b532b1
Groot feest in de dorpen en steden waar de wandelaars doorheen lopen (Foto: Ton van Brussel)
Evenement

Heuvelachtig dag 3 Vierdaagse van Nijmegen

Son en Breugel / Nijmegen - Ton van Brussel heeft dag drie van de Vierdaagse van Nijmegen er weer op zitten. De derde dag, donderdag 18 juli, is 'De dag van Groesbeek'. Voor veel wandelaars is deze dag misschien wel de zwaarste dag. De wandelaars moeten zeven heuvels over. 

"Rondom Groesbeek en Berg en Dal is het nogal heuvelachtig", laat Ton weten. In een grijs verleden rende hij daar De Zeven Heuvelenloop. Deze loop is voor hardlopers wel bekend. "Als wandelaar is zo'n heuvelachtig terrein niet makkelijk", aldus Ton. Een troost is dat de omgeving rond Groesbeek en Berg en Dal prachtig is!
"Natuurlijk waren daar weer de feestelijke intochten en het gejuich langs de route."

Ton is vanmorgen wel even naar de verzorging van de NS gegaan om zijn voeten te laten verzorgen. "Het is geweldig om te ervaren hoe de wandelaars én de toeschouwers elkaar ondersteunen. Als het niet met het gejuich en de muziek is, dan is het wel met handige tips."

Morgen staat de laatste dag op het programma. Succes Ton!! Op naar de 'Via Gladiola'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>