Logo mooisonenbreugel.nl
KleZkoppen traden in 2016 op in de Sonse kiosk (archieffoto)   | Fotonummer: 96afa1
KleZkoppen traden in 2016 op in de Sonse kiosk (archieffoto) (Foto: Adrie Neervoort)
Muziek

Afwisselend programma van artiesten in de kiosk

Son en Breugel - De komende weken valt er weer van alles te beleven op de Sonse kiosk op het Kerkplein. Als de weergoden willen meewerken, treden onderstaande groepen en artiesten op.

Woensdag 21 augustus
19.30 – 21.30 uur: Just4fun

Just4 fun trad op de kiosk al eerder op samen met Blaaskapel Wa'n klank. Nu hebben zij de kiosk voor zich alleen. De naam Just4Fun geeft aan waar de band voor staat: muzikaal plezier voor de muzikanten zelf en voor het publiek staat voorop. Met de uitgebreide bezetting, het aansprekende repertoire en zeker niet te vergeten het enthousiasme van de leden, zorgen ze voor een memorabel optreden. Zeker buiten komt de band prima tot zijn recht: op muziekfestivals, braderieën, en zeker ook sport- en cultuur evenementen.

Zaterdag 24 augustus
14.00 – 16.00 uur: Tour de Kiosques

Op zaterdag 17 augustus is wegens de weersomstandigheden het optreden van Tour de Kiosques afgelast. Deze zaterdag wordt het opnieuw ingepland. Tour de Kiosques was al enkele keren eerder in Son en wordt georganiseerd door Stichting Elbrimalefonds Vught. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er op de piano gespeeld door autodidact Leo Willemen en is ook zanger/gitarist Nico Weijns van de partij. Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar graag ook tot genoegen van iedereen, die ernaar wil luisteren, voor jong en oud. Deze muzikanten gaan de hele zomer lang op tournee langs een aantal van de vele kiosken in Brabant. Doelstelling van de stichting is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Het optreden op de kiosk is gratis te bezoeken, wel kan men geheel vrijwillig een donatie voor de stichting in de bus deponeren.

Zondag 25 augustus
15.00 – 17.00 uur: Popkoor Sway

Sway is een popkoor uit Eindhoven met leden uit de hele regio. Popkoor Sway is een enthousiaste groep mensen, die lekkere popmuziek maakt, in een eigen jasje gegoten door muzikaal leider Gerard de Graaf. De groep bestaat uit zo'n 22 zangers en zangeressen en een stevige vijf mans band. Het repertoire varieert van rustige nummers zoals All of me, Bad Day en Angels tot meeswingers zoals Sex Bomb, Disco Inferno en Happy. De combinatie van een niet al te groot koor en een goede band geeft de groep een heel eigen sound.

Zaterdag 31 augustus
14.15 – 16.45 uur: De Klezkoppen

Vijf blazers nemen je mee naar de verre uithoeken van de Balkan. Snelle noten van de klarinet, sax en trompet razen voorbij, de trombone ertegen in op een tapijtje van de bombardon. Bruiloft muziek afgewisseld met melancholieke stukken. Onbegrijpelijke humor in een 'bas couture' jasje, mineur klanken die juichen en snijden door de ziel. Verbazen ze het publiek over de afkomst van deze mannen, met als thuisbasis Eindhoven. Door veel stromingen beïnvloed, creëren zij een typisch en uniek Brabants Klezmer geluid op festivals, bruiloften, muziekpodia en straat.

Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>