Bart Buls komt zondag 6 oktober optreden bij Lazy Sonnie Afternoon
Bart Buls komt zondag 6 oktober optreden bij Lazy Sonnie Afternoon Foto: Ingezonden

Bart Buls en Michelle Nadia treden op bij Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De komende editie van Lazy Sonnie Afternoon op zondag 6 oktober is weer 'International'. Met Bart Buls uit België en singer-songwriter Michelle Nadia die is overgevlogen over de Grote Oceaan. Beide gasten, onlosmakelijk verbonden met de gitaar.

Michelle Nadia
De uit Nieuw-Zeeland afkomstige singer songwriter Michelle Nadia gaat verder met de nalatenschap van grote singer songwriters zoals Joni Mitchell, Carly Simon en Carole King. Ze was reeds te gast bij Graham Norton show en wordt volop gedraaid op de Britse radio. Haar album 'Firefly' was BBC essex Album of the week en is in Nieuw-Zeeland overal 'on air' te horen. Michelle Nadia, een grote naam in de singer songwriter scene. Ze wordt van harte welkom geheten.

Bart Buls
Eén, man, één stem, één gitaar. Gewapend met zijn Gibson gitaar en doorleefde stem, staat Bart garant voor kwaliteit. Insiders vergelijken zijn stem zelfs met die van Johnny Cash. Andere vergelijkingen vermelden grootheden als Chris Rea, Bob Dylan, Mark Knopfler (Dire Straits), Neil Young en Bruce Springsteen. Het mag duidelijk zijn dat Bart zijn klassiekers kent en hen op meesterlijke wijze eer betoont, met een gitaar als enige metgezel. "Bart verovert en betovert."

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is ongeveer vanaf 15.00 uur open. Om een kwalitatief hoogstaand programma voor Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te kunnen blijven maken, wordt een minimale bijdrage van vijf euro per persoon gevraagd. Kijk op www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de Nieuwsbrief. Vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden.

De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.