Logo mooisonenbreugel.nl
Moniek tijdens de opening van haar expositie   | Fotonummer: 99b06c
Moniek tijdens de opening van haar expositie (Foto: Wil Feijen)
Kunst

Expositie Moniek van Veldhoven

Son en Breugel - Wie deze maand in het Vestzaktheater komt, zal verrast worden door de werken van Moniek van Veldhoven. Voor veel inwoners van Son en Breugel is Moniek geen onbekende maar velen zullen haar creatieve kant nog niet kennen.

Wat begon als een leuke workshop met vriendinnen, ontwikkelde zich in een paar jaar tijd tot een niet onverdienstelijke hobby. Door het volgen van cursussen en het zich eigen maken van technieken en materialen heeft Moniek een gevarieerd, vooral kleurrijk aantal werkstukken weten te produceren. En met succes, want ze heeft al op verschillende locaties mogen exposeren wat heeft geresulteerd in de verkoop van een aantal doeken.

Moniek is blij en dankbaar met de ruimte die haar nu in eigen dorp geboden wordt. Het voelt voor haar als een 'thuiswedstrijd'. Mocht u op zoek zijn naar een origineel cadeau voor de feestdagen of naar een kleurrijke aanvulling voor uw huis, schroom dan niet om even bij het Vestzaktheater binnen te lopen, waar zaterdag 5 oktober onder belangstelling van vrienden en familie de expositie werd geopend.

De prijzen van de schilderijen variëren tussen de 150 en 350 euro. En als u deze maand niet in de gelegenheid bent om te gaan kijken, dan kunt u ook contact opnemen met Moniek zelf via moniekraaijmakers3@hotmail.com. U kunt ook haar Facebookpagina Moon Art bezoeken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>