Logo mooisonenbreugel.nl
Winnaar Krista De Rijder-Pennings neemt de hoofdprijs, de fiets, in ontvangst   | Fotonummer: 462cd9
Winnaar Krista De Rijder-Pennings neemt de hoofdprijs, de fiets, in ontvangst (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Aankoop in het centrum goed voor een gratis fiets

Son en Breugel - Het winkelende publiek kon vrijdag 13 en zaterdag 14 september in het centrum van Son en Breugel deelnemen aan de Winkel- en Winactie waar mooie prijzen mee te winnen waren. Kassabonnen met een aankoop vanaf 12,50 euro konden hiervoor worden ingeleverd.

De prijzenpot was rijkelijk gevuld door Cooijmans Optiek, Dott. Fashion, Die2 casual&jeans, By Anne Horloges en Sieraden, Boutique Plein 5, Restyle Kids, Gall & Gall, Point Six, Van Nature, Marie Claires, Boudewijns schoenen, Sons Bakhuys, De Soepkom, Visage & More, Bergmans Jeanshouse De Traverse, Da Vivente Hairstyle, Fiets en Sport Van den Berg en de Wereld Winkel.

De hoofdprijs was een damesfiets van Fiets en Sport Van den Berg aan de Nieuwstraat in Son en Breugel. De prijs werd beschikbaar gesteld door de Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) en Fiets en Sport Van den Berg.

De gelukkige winnaar was Krista de Rijder-Pennings. Zij had twee weken na de bevalling van haar tweede kind, zoon Lev, zin om eens gezellig te gaan winkelen. En waar kan dat beter dan in het centrum van Son en Breugel was haar gedachte. "Winkelen in het centrum is voor mij gemakkelijk, ik woon in het Soniuspark. En dan win je ook nog een prijs. Toen er gebeld werd dat ik de winnaar was, kon ik het eigenlijk niet geloven. Ik zat denk ik nog op de roze wolk."

Zaterdag 19 oktober stond Krista samen met haar man Arjan en dochter Mila in de winkel van Fiets en Sport Van den Berg om de prachtige damesfiets in ontvangst te nemen. Erik van den Berg overhandigde de fiets en wees de winnaar natuurlijk ook nog op de vele accessoires die te koop zijn voor deze fiets. Bij het afscheid werd de winnaar nog even geattendeerd op de service. "Kom straks als je de fiets een tijdje hebt gebruikt nog even terug voor de servicebeurt, deze is natuurlijk gratis, want service zit ook bij de prijs."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>