Logo mooisonenbreugel.nl
Michel met zijn vriendengroep op de boot    | Fotonummer: 0d6d9d
Michel met zijn vriendengroep op de boot (Foto: Wil Feijen)
Goederen en Dienstenveiling

Bavaria dorpentocht voor tien personen

Son en Breugel - De Bavaria dorpentocht die als kavel werd aangeboden op de Goederen en Dienstenveiling op 13 april is op zaterdag 5 oktober verzilverd. De koper van dit kavel was Michel Egelie. Samen met zijn vriendenkring heeft hij deze dag beleefd.

Om 11.00 uur werd bij de Sonse Jachthaven begonnen. De groep werd verwelkomd door Joyce met een kop koffie en een heerlijk stuk taart. Rond 12.00 uur werd er ingescheept in het schip van kaptein Bert-Jan Leermakers die hen over het kanaal een mooie landelijke boottocht bezorgde.

Een uur later werden de vrienden opgevangen door de machinist van het Bavaria Tourtreintje, waar ze een mooie excursie kregen aangeboden door de Bavariafabriek, gevolgd door een hapje en een drankje met herinnering.

Vervolgens werden ze rond de klok van vier uur door gildebroeder Andy van het Catharinagilde met de huifkar richting Mariahout vervoerd naar Restaurant De Pelgrim. Gastheer Danny en zijn vrouw Anita verlosten hen van de onderweg opgedane dorst.

Alsof dit nog niet genoeg was, werden ze rond 17.30 uur door gildebroeder Andy verder vervoerd naar De Vresselse Hut waar ze gebruik mochten maken van twee kegelbanen en waar gastheer Marco de overgebleven honger en dorst leste.

Twee uur later heeft gildebroeder Andy de groep weer veilig afgezet bij de Sonse Jachthaven of elders in het centrum van Son. De vriendengroep kijkt terug op een hele leuke afwisselende dag.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>