Afbeelding

Hermus Notaris Son doet mee aan de EPN Testamentcheckdag

Algemeen Advertorial

Son en Breugel - Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? Weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? En heeft u alle fiscale mogelijkheden benut?

Op vrijdag 8 november doet Hermus Notaris Son mee aan de Testamentcheckdag van de Vereniging van Estateplanners in het Notariaat (EPN) die dit jaar 20 jaar bestaat en waarvan Hermus vanaf ongeveer het begin als gecertificeerd estateplanner lid is. U bent van harte welkom om op 8 november tussen 13.00 – 17.00 uur uw testament te laten checken op het kantoor aan de Wilhelminalaan 1a/b te Son en Breugel.

Bent u op vrijdag 8 november niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. U bent van harte welkom! U kunt contact opnemen via 0499-470480 of info@notarissonenbreugel.nl.

Is uw testament nog up-to-date?
Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u onlangs samen met uw partner een woning gekocht en heeft u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? En wat gebeurt er met uw bedrijf? De EPN-notaris richt zich met name op een fiscaalvriendelijke vermogensoverheveling via testament en de afwikkeling van de nalatenschap, successieaangifte en/of verdeling.

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw testament bij u past. Hermus Notaris is tevens Agri Notaris.

U bent van harte welkom
Wilt u uw testament vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? Kom langs op 8 november, de Testamentcheckdag.

Afbeelding