Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 28b207
Foto: J.W. Terlunen
Muziek

Najaarsconcert 'Tieners van Toen'

Son en Breugel - Kom genieten van swingende nummers gezongen door het leukste dameskoor in tijden. Het is weer zover, op 10 november houdt het Eindhovense dameskoor 'Tieners van Toen' wederom een van haar befaamde concerten.

Er worden ongeveer twintig nummers gezongen, bestaande uit een greep van grote namen als The Beatles en John Denver, wellicht ken je dat pakkende deuntje "Da Doo Run Run" ook nog wel van The Crystals. Dit alles onder de begeleiding van de dirigente Yvonne Bouvrie en pianiste Alison Black.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Ken je nog iemand met een liefde voor muziek of een vriend(in) die gewoon zin heeft in een leuk uitje? Neem ze mee, doe comfortabele schoenen aan en laat die voetjes maar bewegen! Op 10 november vindt het spektakel plaats in het Vestzaktheater te Son en Breugel, van 13.30 - 15.30 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>