Afbeelding
Foto: © familie Janssen

In Memoriam Ad Jansen

Algemeen Algemeen / Son & Breugel


Son en Breugel - Op 28 oktober ontving 'De Boerderij' in Son en Breugel het bericht dat oud-voorzitter Ad Jansen die dag plotseling was overleden. Onlangs was hij 71 jaar geworden. Gedurende vijfentwintig jaar heeft Ad met grote inzet de vereniging geleid.

Redacteur: Leo Hokke

Onder de bezielende leiding van Ad is ook de nieuwbouw destijds tot stand gebracht. In 1997 kon hij samen met de toenmalige wethouder Vincent Braam de eerste steen van het nieuwe gebouw leggen.

Naast zijn bestuursfunctie beschikte Ad over twee rechterhanden en werden er heel wat klussen in en rond het gebouw in Breugel geklaard. Mede dankzij hem ontstond er in de loop der jaren een hecht team waardoor 'De Boerderij' een bekende en zeer geliefde plek in het dorp heeft ingenomen.Hij droeg zijn vrijwilligers op handen. Zo werden zij op bijeenkomsten ter ere van hen royaal bediend met door Ad zelfgemaakte lekkernijen.

Koninginnedag was ieder jaar op 'de Boerderij' voor veel Breugelse kinderen en hun ouders een groot festijn. Ook in de organisatie hiervan vervulde Ad een voortrekkersrol. Hij is in 2011 gestopt als voorzitter en na zijn afscheid tijdens de ledenvergadering in 2012 is hij nog actief gebleven in 'De Boerderij'.
Hij was een man die maatschappelijk actief was. Na zijn aftreden als voorzitter heeft hij zijn krachten nog vele jaren in dienst gesteld van het NIVON.
Zaterdag 2 november hebben wij in 'De Boerderij' met ruim tweehonderd mensen op indrukwekkende wijze afscheid van hem genomen.

Met respect denken wij aan deze voorzitter terug.

'De Boerderij' wenst zijn echtgenote en familie sterkte toe met het verlies van deze markante persoonlijkheid.

Afbeelding
Ad Jansen