Afbeelding
Foto: ©demooisonenbreugelkrant

Winkel- en winactie in het centrum van Son en Breugel

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Maak van je aankopen tijdens de feestdagen een feestje en maak kans op geweldige prijzen bij je aankoop in het centrum van Son en Breugel. Als je zaterdag 23 november, zondag 24 november, zaterdag 14 december en/of zondag 15 december jouw aankopen doet in het centrum van Son en Breugel, maak je kans op leuke prijzen. De winkel- en winactie wordt dan weer gehouden.

Redacteur: Adrie Neervoort

De actie was in september al eerder een succes. Dat is de reden dat de actie een vervolg krijgt tijdens deze twee weekenden, waar de zondag een koopzondag is in het centrum van Son en Breugel. Om kans te maken op de prijzen, dien je na de aankoop het formulier in te vullen en in te leveren. Het formulier ontvang je van de deelnemende winkelier waar je jouw aankoop doet. Iedereen die bij een deelnemende winkel een aankoop doet vanaf 12,50 euro kan een deelnameformulier invullen en inleveren. Hiermee ding je mee naar leuke prijzen.

Winnen
Doe mee en win fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers in het centrum van Son en Breugel. Er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder tegoedbonnen, heerlijke wijn, bonbons, bloemen, een schoonheidsbehandeling, kledingaccessoires, een nougatine-ijstaart en andere leuke verrassingen. Maar wat denk je van een lunch voor twee personen of toegangskaarten voor de Winter-Efteling? Genoeg reden om naar het centrum te komen, aankopen te doen, het deelnameformulier in te vullen en in te leveren.

Gegevens
De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkeliers in het centrum van Son en Breugel. Bij alle deelnemende winkeliers liggen formulieren klaar waarop je de NAW-gegevens kunt invullen. Uiteraard wordt vertrouwelijk omgegaan met de gegevens.

Deelnemers
Deelnemers aan de winkel- en winactie zijn: Boekhandel De Traverse, Le Soleil, Cooijmans Optiek, Hema, AH, Digison, optiek Verhoeven, Dermazonne, De Soepkom, Van Nature, De Groenstylist, Primera, Da Vivente, Mooj, De Dames, Rozer, Wereldwinkel, Gall en Gal, Visage&More, Etos, Sons Bakhuys, BBQ shop, Cafetaria Spierings, Voor een Prikkie, Bergmans Jeanshouse, Marie Claires, Boudewijns Schoenen, Restyle, DOTT. Fashion, Plein 5, De Schoenmaker, Beauty Secrets Anne en Die2.