Logo mooisonenbreugel.nl
Frans en Ank Lathouwers   | Fotonummer: d4ea33
Frans en Ank Lathouwers (Foto: Wil Feijen)
carnaval

Het boerenbruidspaar 2020 is bekend

Son en Breugel - Het bruidspaar is bekend. Dit jaar komt het kersverse bruidspaar uit Breugel. Boerin Ank Lathouwers en Boer Frans Lathouwers worden dit jaar in het 'onecht' verbonden.

Dit jaar is het bruidspaar van oorsprong niet afkomstig uit Breugel, al wonen ze al wel vele jaren in ons mooie dorp en is de verbinding dan ook groot. Op de vraag of zij het boerenbruidspaar van 2020 wilden worden, twijfelden beiden geen moment en zei het stel volmondig ja.

Frans van oorsprong afkomstig uit Nijnsel, is eigenaar van een autorijschool in Son en Breugel en bij velen dus inmiddels een bekende. Daarnaast kwam hij al op jonge leeftijd graag naar ons dorp om actief lid te zijn van de scouting bij de Mrg. Bekkersgroep. Daarnaast vieren zij beiden graag carnaval en hebben ze jarenlang actief meegedaan bij de optocht en carnavalswagens gebouwd met VG De Zooi. Ank komt van oorsprong uit Boxtel en is werkzaam als verzorgende bij Archipel Zorggroep en is soms werkzaam in bij Berkenstaete.

Hierbij een toelichting op de aanwijzing van afgelopen week in deze krant:
'We leggen de lat niet te al te hoog en hebben een paar waarvan de een werkt met jong en de ander met oud'.

Lat = Lathouwers als cryptische omschrijving en aanwijzing, hoe simpel kan het zijn.
Jong = Frans werkt natuurlijk met veelal jonge mensen welke graag het rijbewijs willen halen.
Oud = Ank werkt zoals eerder gezegd met de oudere mensen om deze te verzorgen en doet dat met heel veel liefde en plezier. Beiden zijn dus bekend bij Jong en Oud.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>