Logo mooisonenbreugel.nl
Poorten van Hoop van Juul Rameau    | Fotonummer: ac2ccf
Poorten van Hoop van Juul Rameau (Foto: Projectgroep Rotondekunst)

Bestellen Kunst op de rotonde in het klein kan nog

Son en Breugel - In 2018 en 2019 heeft iedereen mogen meegenieten van het feit dat het dorp steeds een stukje mooier werd; op de rotondes welteverstaan. In het kader van 75 jaar bevrijding produceert Het Stakenburgfonds eenmalig mini-kunstwerken voor slechts 95 euro. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Laatste kans
Het Stakenburgfonds heeft samen met de producenten de handen ineengeslagen. Het is nu mogelijk om een kunstwerk in miniatuur op andere plaatsen een stuk mooier te laten maken. Een parachute met het meisje; schitterend in de tuin of op het terras. Een klein stukje van de Poorten van Hoop? Dat staat overal prachtig, op kantoor of buiten. Als het buiten geplaatst wordt, neemt het cortenstaal snel dezelfde mooie kleur aan als op de grote rotonde aan de Kanaalstraat. En wie wil er een kleine schemerlamp van cortenstaal in 2D om een signaal van verlichting af te geven? Ieder kunstwerk is apart te bestellen. Bij het bestellen van een set van drie kunstwerken is een kleine korting beschikbaar.
Bestellen kan nog tot 1 december, dit is dus echt de laatste kans op een uniek stukje kunst uit Son en Breugel te bemachtigen.!

Wellicht is het kunstwerk een mooi geschenk voor uw relaties in december? Geef een klein stukje kunst uit Son en Breugel weg. Of misschien houdt u het liever zelf om de huiskamer aan te kleden als de kerstboom na december weer uit het huis verdwenen is?

Via de website van het stakenburgfonds (www.stakenburgfonds.nl) kunt u de bestelling plaatsen. Wilt u de kunstwerken met de feestdagen nog in huis hebben? Bestel dan voor 1 december.

Praktische informatie
U betaalt het kunstwerk bij plaatsing van uw bestelling. Bestellen is mogelijk tot 1 december. Daarna start de productie en zijn geen bestellingen meer mogelijk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>