Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 80ef4e
Foto: Wil Feijen
Ondernemersverkiezing

Een terugblik met Koen Sol als 'Ondernemer van het jaar 2018'

Son en Breugel - Ruim een jaar geleden ontving Koen Sol van Sol Makelaardij een telefoontje van de Lionsclub Son en Breugel dat hij één van de genomineerden was voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in Son en Breugel. "Dat was een behoorlijke verrassing", blikt Koen terug. "Het is mooi dat anderen jouw naam opgeven en vinden dat het thema 'veerkracht' op mijn onderneming van toepassing is."

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

"Dat je genomineerd bent is al super, maar dat je op die avond ook nog eens hoort dat jij ondernemer van het jaar bent geworden, is een hele mooie waardering. Daar ben ik dankbaar voor." Koen heeft op de avond zelf veel positieve reacties mogen ontvangen, maar ook de dagen daarna nog. "Ik heb heel veel leuke reacties, kaartjes, flessen wijn, cadeautjes en mooie woorden ontvangen van collega's, ondernemers en van inwoners uit ons dorp. Dat geeft een warm gevoel. Je weet dat je gewaardeerd wordt. Onze onderneming is niet veranderd door de titel. We zijn doorgegaan op de manier zoals we altijd hebben gewerkt. Ik kan niet peilen of ik meer klanten heb gekregen of dat er door de titel meer huizen zijn gekocht of verkocht. Dat is ook niet het belangrijkste, we willen als team iedere dag weer klaarstaan voor onze klanten", aldus Koen.

Specialisatie
Samen met zijn vrouw Valérie Grimberg, Eva Hoogveld en Anne Minnema vormt Koen het team dat dagelijks klaarstaat voor huurders, kopers en verkopers. Samen met dit team is Koen gespecialiseerd in verhuur, aankoop, verkoop, taxatie, advies, begeleiding en bouwkundige keuringen. Koen is dit jaar bouwkundig inspecteur geworden. "Wij doen net even iets meer dan een gemiddelde makelaar. Wanneer ik bijvoorbeeld bij een klant ben en een slecht werkend draai-/kiepraam of defecte kraan tegenkom, dan probeer ik dit altijd zelf op te lossen of te repareren. Dat is net het extra stukje service dat wij bieden", glimlacht Koen.

Brainstormen
Koen heeft als ondernemer van het jaar, samen met een aantal andere ondernemers en de organisatie, nagedacht over de toekomst van de verkiezing van ondernemer van het jaar. "We hebben gebrainstormd over wat eventueel anders zou kunnen, maar zeker ook benoemd wat goed is. En wat goed is, moet je zo moet laten." Zo is één van de aanpassingen dat de genomineerden van tevoren niet meer bekend worden gemaakt. Koen: "Zo wordt de avond voor alle ondernemers een spannende avond. Iedereen maakt kans op de titel."

Saamhorigheid
Koen en Valérie kijken met veel plezier terug op de verkiezing van vorig jaar. Behalve dat de opbrengst voor mooie goede doelen bestemd is, is het een leuke avond waar saamhorigheid en gezelligheid de boventoon voeren. En dat alles onder het genot van lekker eten en een drankje. "Sluit je aan, kom naar de verkiezingsavond en support de ondernemer van het jaar met je aanwezigheid", nodigen Koen en Valérie alle inwoners van Son en Breugel uit.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>