Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c3f47a
Foto: Ingezonden
Voorstelling/Theater

'Comedy-Night' bij Plein Public

Son en Breugel - Na het succes van eerdere optredens bij Plein Public, zijn ze weer terug: Playground Comedy met hun stand-up comedians. Snelle grappen en hilarische korte sketches staan garant voor een gezellige, vrolijke avond op zaterdag 29 februari. Zeven talentvolle grappenmakers die deel uit maken van Playground Comedy, zijn speciaal voor deze avond geselecteerd door comedy-talentzoekers Jean Opgenort en Christian Pielich.

Stap gewoon binnen bij Plein Public in De Boerderij voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif aan voor een avondje heerlijk lachen met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse 'comedy-club-setting' wisselen ongeveer zeven ervaren comedians en aanstormende talenten elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en anekdotes. Het wordt weer een interactieve en onderhoudende show met diverse geestige karakters en types en die allemaal hun eigen verhaal hebben. Dus voor ieder wat wils wat tijdens deze oase van humor.

Stand-up comedy is een overgewaaide theatervorm uit Engeland en de Verenigde Staten waarbij het vooral gaat om de lach, de interactie met het publiek en korte humoristische anekdotes. Een perfecte match met de waarden van Plein Public dus. Heb je zin om je zorgen eens thuis te laten en lekker te lachen? Kom dan op 29 februari naar De Boerderij Leeuwlaan 2 in Breugel.

Er wordt om 20.30 uur gestart en het duurt tot ongeveer 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden omdat artiesten vaak moeite hebben om te stoppen met optreden vanwege de bijzondere sfeer. En zeker als er gelachen wordt.

Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond.

Tot op zaterdag 29 februari, in de Boerderij Breugel, Leeuwlaan 2 in Son en Breugel.

Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of www.playgroundcomedy.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>