Archieffoto 2019
Archieffoto 2019 Foto: Wil Feijen

Vlooienmarkt dameskorfbalvereniging De Corridor

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Dameskorfbalvereniging De Corridor houdt op 5 april voor de 38e keer haar grote vlooienmarkt houden. Tussen 10.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom aan de van Gentlaan 2a in Breugel.

Mocht u voornemens zijn om de zolder op te ruimen, dan houdt de korfbalvereniging zich aanbevolen voor uw overtollige spulletjes. Op zaterdag 4 april wordt er in Breugel door alle straten gereden om de aangeboden spullen op te halen. Wilt u het voor 09.30 uur zichtbaar aan de straat zetten?

Om milieutechnische redenen worden de volgende artikelen niet meegenomen:
Koelkasten, diepvriezers, computers, tv's, videobanden, bedden, matrassen, fauteuils, bankstellen, gestoffeerde of gedemonteerde meubels, (kunst)kerstbomen, surfplanken en skiboxen, verf, asbestproducten en chemische artikelen. Verder geen afval en kapotte goederen! Deze goederen worden niet meegenomen in verband met de afvoerkosten.

Uitzonderlijk goede of breekbare spullen die u liever niet buiten zet, kunt u aanmelden bij Piet Hazenberg 0499-475034 of Petra van Maasakkers 0499-471759. Zij zorgen er dan voor dat er bij u wordt aangebeld om de spullen op te halen. Bij hoge uitzondering kunt u met hen een afspraak maken om de spullen op een ander tijdstip op te halen.