Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 731aa8
Foto: Wil Feijen

Optocht Son en Breugel gaat van zondag naar dinsdag

Son en Breugel – Na Eindhoven heeft ook Son en Breugel besloten om de geplande carnavalsoptocht van aanstaande zondag niet door te laten gaan. De optocht zal worden verschoven naar dinsdag 25 februari. 

Het bestuur van carnavalsvereniging de Krutjesrapers heeft dit besloten na overleg met de Optochtcommissie en het comité dat op dinsdag de Boerenbruiloft organiseert.
 “Het was geen makkelijk besluit” aldus Jasper van Zuuren voorzitter van De Krutjesrapers. “Maar met de weersvoorspellingen voor aanstaande zondag konden we gewoon niet anders”.

Voor zondag worden tussen 9:00 uur en 17:00 uur veel regen verwacht en windkracht 6 en windstoten met uitschieters tot windkracht 10. De voorspelling van regen, wind en windstoten en de hinder die het publiek en deelnemers hierbij zullen ondervinden in combinatie met mogelijke gevaarlijke situaties heeft tot het besluit geleidt.

De Optochtcommissie is meteen begonnen om de zaken te regelen die hiervoor nodig zijn en zal de deelnemers hiervan op de hoogte houden. Hoe het programma zondag overdag verder in de carnavalstent op het kerkplein zal verlopen, zal nog worden bekeken. Ook hierbij zal er naar het weer worden gekeken met name de aangekondigde windstoten. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>