Logo mooisonenbreugel.nl
Bart Boudewijns in de vernieuwde winkel   | Fotonummer: 1ba471
Bart Boudewijns in de vernieuwde winkel (Foto: Wil Feijen)
Advertorial zakelijk

Boudewijns Schoenen weer open na grote verbouwing

Son en Breugel - Nadat Boudewijns Schoenen in Son en Breugel op 31 januari de deuren sloot voor een grote verbouwing, gingen zaterdag 22 februari de deuren alweer open. Drie dagen eerder dan in de planning stond.

Redacteur: Adrie Neervoort

De eerste klanten hebben alweer hun aankopen gedaan in de vernieuwde schoenenwinkel. Naast de nieuw gebruikte materialen en kleuren is de winkel ook voorzien van nieuwe verlichting. De gekozen materialen en kleuren, planten, hout- en betonlook met zwart, in combinatie met de modernste ledverlichting, maken de winkel helemaal up-to-date. Na de verbouwing is alles niet alleen nog mooier, maar ook duurzamer.

Duurzaam
Er is bewust gekozen voor ledverlichting omdat het duurzaam is en het zorgt voor een aangenaam verlichte winkel. De kleuren en details van de schoenen worden hierdoor goed zichtbaar.

Beter ingedeeld
De winkel is nog beter ingedeeld met nog meer functionele zitbanken voor het passen van de schoenen. De oppervlakte van de winkel is niet groter geworden, maar het oogt groter door een gewijzigde indeling. In maart vindt er nog een feestelijke officiële opening plaats.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>