Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b7c111
Foto: WIL FEIJEN
Foto's

Oberrace een gezellige ludieke race in Son en Breugel

Son en Breugel - Na het succes van de eerste editie van vorig jaar werd er ook dit jaar weer een Krutjesgatse Oberrace gehouden. 

Er was een imposante stormbaan gebouwd in de carnavalstent op het kerkplein. De race had de veelzeggende naam Task Force Carnival meegekregen. Dit jaar gingen de deelnemers, telkens twee van start zonder dienblad gevuld met bier, die moesten ze dit keer onderweg ophalen. Met een blad met elf glazen bier werd het parcours vervolgd. De een wat behendiger dan de ander, maar niet alleen de snelste tijd telde ook de hoeveelheid bier dat over de eindstreep kwam, was belangrijk.

In de Horecaklasse bleek na een aantal rondes Restaria De Smickel te eindigen op een derde plaats. Waarna er een heuse finale plaatsvond tussen Hotel-Restaurant La Sonnerie en Café-Restaurant De Zwaan. Zelfs de fotofinish bracht geen duidelijkheid en dus eindigden ze alle twee op een gedeelde eerste plaats.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>