Logo mooisonenbreugel.nl
Heren 1 staat klaar voor de service van VC Bello   | Fotonummer: b3add3
Heren 1 staat klaar voor de service van VC Bello (Foto: Ingezonden)
sport

Heren 1 VC Pieter Brueghel sprokkelt punten bij elkaar

Son en Breugel - Het heren 1 van VC Pieter Brueghel speelde afgelopen weken eerst tegen VC Bello in Meerhoven en thuis tegen VCE/PSV, maar gewonnen werd er niet. Door vele blessures en gebrek aan spelritme konden de heren hun eigen spel niet goed spelen.

In de uitwedstrijd tegen Bello miste het team zijn vaste middenaanvaller en een spelverdeler, waardoor weinig wisselingen en variaties in het spel mogelijk waren. Toch werd er niet onverdienstelijk gespeeld en kwam het team bijna elke set boven de 20 punten uit. Het doortrekken naar de 25 punten, en daarmee setwinst, was in drie sets te veel gevraagd. Toch werd een punt mee naar huis genomen, hoewel dat er, gezien het goede spel, eigenlijk twee hadden moeten zijn.

De thuiswedstrijd tegen VCE/PSV van maandag 17 februari stelde heren 1 zes spelers op, maar speelden ze eigenlijk met 4,3 man. Toch werd er, ondanks alle fysieke leed, best aardig gespeeld en werden twee sets gewonnen, mede dankzij de aanvalspower van Enrique, die naar eigen zeggen op 30% speelde. De eerstvolgende wedstrijd is pas op 18 maart tegen oude bekende Nuvo'68 in Nuenen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>