Logo mooisonenbreugel.nl
#LightTheSky   | Fotonummer: 747acf
#LightTheSky (Foto: #LightTheSky)
Coronavirus

Kijk zondagavond naar de hemel voor #LightTheSky

Son en Breugel - Er zijn al een aantal solidariteitsacties geweest om de waardering uit te spreken voor iedereen die hard werkt om ondanks de crisis de samenleving draaiend te houden. Zondagavond 22 maart start om 20.00 uur een nieuwe en unieke solidariteitsactie in Nederland #LightTheSky. 

Redacteur: Adrie Neervoort

Er zullen dan verschillende bedrijven uit deze branche een fixture (spotlicht) vanuit de opslag van de bedrijven in de lucht laten schijnen om solidariteit te tonen. De bedoeling is dat dan op verschillende locaties in Nederland de hemel een half uur verlicht zal worden.

Een solidariteitsactie voor de helden van onze samenleving. Zij die er alles aan doen om de samenleving draaiend te houden. 

In Son en Breugel zullen Foolen audio & light en Roefs licht & geluid aansluiten bij deze sympathieke actie. Ondanks dat zij ook hard geraakt worden door de maatregelen tegen het coronavirus, doordat veel festivals en evenementen niet doorgaan, 

Maar zij begrijpen dat het even niet anders kan ook al zijn de gevolgen ook voor deze ondernemingen dramatisch. Maar ondanks de gevolgen voor hun ondernemingen, staat ook bij hen de gezondheid voorop.

Daarom sluiten zij zich aan bij het idee van een aantal branchegenoten in Nederland. Het gaat om een solidariteitsactie die zondag 22 maart vanaf 20.00 tot 20.30 uur zal plaatsvinden in heel Nederland. De actie draagt de naam #LightTheSky

Een solidariteitsactie voor de helden van onze samenleving. Zij die er alles aan doen om de samenleving draaiend te houden. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>