Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0ce2e6
Foto: ©gemeente Son en Breugel

Impressie van nieuwe dorpshuis op bouwhekken

Son en Breugel - Achter de schermen werken ontwerper Inbo en bouwbedrijf Stam en De Koning, in nauw overleg met de toekomstige gebruikers van het dorpshuis, aan het voorlopige ontwerp. In deze fase krijgen alle gewenste functies op het gebied van muziek, toneel, bibliotheek, studioruimte en zorg een plaats in de voormalige kerk.

Met partijen als de bibliotheek, het Vestzaktheater, de harmonie, het CMD en radio Son & Breugel wordt er in het ontwerp gepast en gemeten om de ruimtes zo in te delen, dat de functies in combinatie met elkaar passend zijn. Daarbij kijken ontwerpers en gebruikers met elkaar naar onder andere beschikbaarheid, geluid, opslag van materialen, grootte gebruiksruimte.

Als voorproefje hoe het gebouw er aan de buitenkant ongeveer uit gaat zien, is dinsdag 25 maart aan de bouwhekken rond de voormalige kerk een impressie van de gehele benedenverdieping te zien, waardoor het lijkt alsof de benedenverdieping van ons nieuwe dorpshuis er al ís en je er als het ware al naar binnen kunt kijken. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>