Logo mooisonenbreugel.nl
Wateroverlast   | Fotonummer: 3840d6
Wateroverlast (Foto: Wim van Santvoort)

Water uit zwembad Son en Breugel gelopen

Son en Breugel - Vandaag dinsdag 24 maart heeft de brandweer uit Son en Breugel assistentie verleend bij het wegpompen van water in de machinekamer van het zwembad van Son en Breugel. De wateroverlast is waarschijnlijk ontstaan door een technische storing. Daardoor liep het zwembad voor een groot gedeelte leeg en stroomde het water van het zwembad in de machinekamer van het zwembad.

Redacteur: Adrie Neervoort
Foto’s: Wim van Santvoort

Het leeglopen van het zwembad heeft behalve de schade die het veroorzaakt heeft geen gevolgen voor de bezoekers. Het zwembad is namelijk tijdelijk gesloten voor het publiek door de maatregelen tegen het coronavirus. 

Over hoe groot de schade was kon de eigenaar van het zwembad, Wim van Santvoort op dit moment geen mededeling doen. Maar het water staat volgens hem meer dan 30 centimeter hoog in de machinekamer. Daardoor staan meerdere installaties in het water. Ook de ‘kruidentempel’ in het naast gelegen saunacomplex is leeggelopen. De sauna is net als het zwembad voorlopig ook gesloten door de maatregelen tegen het coronavirus.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>